Hesabı sil

Hesabını sildiğinde şunlar kalıcı olarak silinir: hesap bilgilerin (ad, e-posta, şifre), yazdığın yorumlar ve puanlar, kaydettiğin mekanlar, etkinlik katılımların, rozetlerin ve sahiplik başvuruların. Eklediğin mekan önerileri ve mekanlara yüklediğin fotoğraflar sitede kalır, adınla bağı kaldırılır. İşlem geri alınamaz.

Uygulamayı kullanıyorsan aynı işlemi uygulamada Profil → Hesabı sil yolundan da yapabilirsin. Hesabına giremiyorsan iletişim formundan kayıtlı e-postanla yaz; 30 gün içinde silinir. Ayrıntılar gizlilik politikasında.

Silmek için giriş yap